Läkarens guide til den naturliga supermaten

Helena Nyblom är läkaren som introducerat begrepet supermat i Sverige. I sin nya bok Läkarens guide til den naturliga supermaten slår hon ett slag för den enkla och sunda maten. Hon beskriver vad vi bör äta för att motverka inflamation i kroppen och sjukdommar som fetma, allergier, demens, hjärtproblem och cancer. Med utgångspunkt i den senaste forskningen – bland annat från de blå zonerna där befolkningen lever längst i värden – går hon igenom vad kroppen behöver för att inte åldras i  förtid.

På ett lustfullt och enkelt sätt kan du få hela familjen att äta nyttigt och gott. Grunden är regnbågsmaten; en färgstark och varierad kost med nyttiga fetter, proteiner, kolhydrater och antioxidanter. Genom att välja naturlig supermat – näringsrika, fräscha och icke-processade råvaror – påverkar du din hälsa och ditt välmående på både kort och lång sikt – bortom bantning och trenddieter.

Supermat
vägen til ett friskare liv

Med boken Supermat får du hjälp til att genom maten förebygga sjukdomar och hitta kroppens egen läkeförmåga. Senare års forskning har gjort stora och spännande upptäckter om vad kosten betyder för hälsan. Lär dig hur du kan äta för att motverka åldrandet och må bättre.

Ät ofta till exempel blåbär, tomat, apelsin, nötter, choklad och lax som alla fungerer som naturens eget apotek. Följer du bara bokens enkla recept och förslag kommer du snart att vara både piggare och slankare.

Kontakta oss

Vi är inte kvar just nu. Men du kan skicka oss ett mail och vi kommer tillbaka till dig, så snart som möjligt.

Börja skriv och tryck "Enter" för sökning